Két kihagyhatatlan irodadesign program

2016. szeptember 26. 13:49 - Officebusters

Látogass el a hazai legmenőbb irodákba és nézz meg élőben egy skandináv sztárépítészt szeptember utolsó hetében!

Két szuper programot találtunk azoknak, akik kíváncsiak a jövő munkahelyeire.

GREEN WALK IRODAMUSTRA

Szeptember 26-án kezdődik a Green Walk névre hallgató program, amelynek lényege, hogy a legmenőbb zöld épületekbe látogathatunk el. Köztük pedig nagyon sok irodaház található, így bejuthatunk a már kívülről is csodás látványt nyújtó Eiffel Palace, a Váci Corner Offices, a csúcs-zöldépület Green House, a Kinnarps Irodaház, a Nordic Light Offices, a Vision Tower, és még sok más épület falai közé. Így saját szemünkkel tapasztalhatjuk meg, hol tart ma Magyarországon az irodaházépítészet krémje.

A program regisztrációköteles, további részletek és jelentkezés itt

"SKANDESIGN" HENRIK SCHULZ-CAL

Szintén erre a hétre jutott egy másik menő időtöltés is, hiszen szeptember 27-én találkozhatunk Henrik Schulz-cal, aki nem más, mint egy svéd sztárdizájner és építész teljes valójában. Olyan ikonikus tárgyak fűződnek a nevéhez, mint a Skandiformnak tervezett Tesla lámpa vagy a Sitter székcsalád, de dolgozott a Volvótól a Sagaformig egy egész sor vállalatóriásnak, és számos épületet is jegyez. Vele a már előbb említett Kinnarps House-ban találkozhatunk.

További részletek és regisztráció itt

 

És hát persze ne feledkezzünk meg róla, hogy szeptember 23-október 2. között ismét itt a Design Hét, ahol szinte megszámlálhatatlan program várja a formatervezés, és a kreatívipar rajongóit!

DESIGN HÉT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://officebusters.blog.hu/api/trackback/id/tr5011744349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása